in

Vrouw stopt aardappel in vagina om niet zwanger te worden

Colombiaanse artsen waren met stomheid geslagen toen ze een patiënte over de vloer kregen. De vrouw had namelijk een aardappel in haar vagina gestopt om zo niet zwanger te worden.

De 22-jarige vrouw werd met hevige buikpijn opgenomen in het ziekenhuis. Toen een dokter haar onderzocht, vond hij een uitgelopen aardappel in haar vagina en baarmoeder. De patiënte vertelde dat ze de aardappel zelf had ingebracht op aanraden van haar moeder. “Mijn moeder vertelde me dat ik daar een aardappel moest plaatsen, zodat ik niet zwanger zou worden. Ik geloofde haar,” liet ze aan haar arts.

Lees ook  Ibrahim hoopt op deze manier te stoppen met roken - Alleen openen om te eten!

Na ongeveer 2 weken begonnen er wortels uit de aardappel te groeien, waardoor de vrouw buikpijn kreeg. Volgens de nieuwssite Colombia Reports kon de aardappel zonder operatie verwijderd worden. De naïeve patiënte heeft gelukkig geen blijvende schade overgehouden aan haar ongebruikelijke vorm van anticonceptie.

Seksuele voorlichting is ongepast
Dit geval toont aan hoe slecht het gesteld is met de seksuele voorlichtingen in Colombia. Sinds 1990 wordt er voorlichting gegeven op scholen, maar veel ouders zijn daar tegen omdat ze het ongepast vinden om over seks te praten. In het land wordt weinig gebruik gemaakt van reguliere vormen van anticonceptie. Daardoor ontstaan er veel ongewenste zwangerschappen en soa’s.

Lees ook  Bejaarde man betaalde prostituees met zelf geprint geld: ’Zelfs een blinde kon zien dat het nep was’

“Zou papa alsjeblieft willen stoppen met slaan?” Vader (35) speelt gruwelijk ‘spelletje’ met jonge kinderen

Davina Michelle gaat volledig de kleren uit en het internet gaat los