in

Verschrikkelijk: Kindje (3) dood gevonden in wasmachine

In Parijs is een meisje van 3 dood aangetroffen in de wasmachine van haar ouders. Het parket van Parijs opent een onderzoek naar de doodsoorzaak, maar kwaad opzet lijkt voorlopig uitgesloten.

In Parijs is een meisje van amper drie jaar oud dood aangetroffen in de wasmachine van haar ouders. Volgens de Franse krant Le Parisien werd ze op donderdagavond door haar vader en oudere zussen gevonden in hun appartement.

Lees ook
Leerkracht slaat leerling (15) dood na schrijffout

Het gezin telt vijf kinderen tussen de 7 en 18 jaar oud. De vader at na thuiskomst van zijn werk samen met zijn echtgenote en één van hun kinderen. Na de maaltijd werd de afwezigheid van het jongste gezinslid opgemerkt. Het gezin begon meteen te zoeken naar het meisje, zowel binnen- als buitenshuis. Later die avond werd ze teruggevonden in de wasmachine.

Het incident vond plaats in het 20e arrondissement van Parijs. Volgens de vader was de deur van de machine gesloten. De wasmachine draaide niet. Het meisje werd door hulpdiensten meteen naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze een uur later dood verklaard werd.

Lees ook
Opa die kleinkind misbruikte: Ze gaf nooit aan dat ze niet wilde daarom ging ik door

De omstandigheden van het incident zijn nog onduidelijk. De eerste bevindingen wijzen erop dat het meisje gestorven is door verstikking. Er zijn geen aanwijzingen van lichamelijke verwondingen vastgesteld. Het lopende onderzoek zal meer uitwijzen.

Man ernstig mishandeld en in water gegooid door jongens