in

Matador wordt door stier in billen doorspietst en de lucht ingeworpen tijdens stierengevecht

Een Spaanse matador werd door een stier aangevallen, nadat hij het dier had neergestoken. Vanwege de coronapandemie waren stierengevechten in Spanje afgelast, maar inmiddels zijn een aantal weer hervat.

Dierenrechtenactivisten hoopten dat de pandemie een einde zou maken aan stierenvechten. Echter, instanties zoals Fundación del Toro de Lidia verdedigden een snelle terugkeer.

Lees ook  Monica Geuze laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

Stierengevechten zijn inmiddels teruggekeerd in Spanje en hebben een beperkt aantal toeschouwers, conform de fase van de regio. Daarnaast gelden een aantal coronamaatregelen.

Enrique Ponce had de stier neergestoken in een poging het dier te doden in de arena van El Puerto de Santa Maria in het zuidwesten van Spanje, meldt LadBible.

Maar nadat de stier was gestoken, keerde hij zich tegen de matador. Op een gegeven moment wierp de man zich op de grond, in een poging om zichzelf te beschermen.

Lees ook  Remco (23) heeft twee sugarmommy’s: “Vrienden noemen me een golddigger”

Volgens berichten was dit de eerste keer terug in de ring voor Ponce op de 140ste verjaardag van de Real Plaza de Toros de El Puerto de Santa María.

Opmerkelijk genoeg bleef Ponce ongedeerd door het incident, al zal zitten voor een aantal dagen lastig blijven.

Moeder sluit zoon met ADHD jarenlang op in slaapkamer: ‘Ik wilde rustig tv kijken’

Dame van 21 heeft een oudere vriend van 74 – “We doen het bijna elke dag”