in

Buurman wat doet u nu? 58-jarige ‘Kees Flodder’ ziet er nog steeds schitterend uit (foto’s)

Verantwoordelijk voor één van de meest memorabele scènes uit de Nederlandse filmgeschiedenis

De meest iconische scène uit alle Flodder-films is deze waar de buurman Kees Flodder een fikse beurt geeft en zij heel nonchalant vraagt: ‘Buurman wat doet u nu?’. Een scène waar de actrice in eerste instantie ontzettend zenuwachtig voor was, vertelde ze twee jaar geleden in een interview.

De toen 23-jarige Tatjana Simic stond namelijk niet te springen om de pretstok van de buurman tegen haar billen te voelen: “Tijdens de pauze in de middag, voordat we begonnen, ben ik gaan huilen. Van nervositeit, van de spanning, ik dacht, ‘oh nu moet ik het echt gaan doen’. En die man die gaat straks bengelen tegen mijn billen aan met zijn apparaat. Ik dacht, hoe moet ik dat nou doen?”

Lees ook  Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet

Kees in Playboy
Ondertussen is ‘Kees’ alweer 58 jaar, maar dat wil niet zeggen dat actrice Tatjana Simic er niet nog steeds fantastisch uitziet. Al gaat ze ook nog wel eens graag terug naar haar glorietijden.

Zo post ze geregeld oude foto’s en filmpjes. Ze mocht zelfs ooit eens poseren voor Playboy. Ze ging tussen 1986 en 2012 maar liefst 12 keer uit de kleren voor het bekende magazine.

De foto’s en filmpjes van Tatjana kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden. Dat vullen we natuurlijk ook wel uitgebreid aan met huidig beeldmateriaal van ‘Kees’. Hoewel ze richting de 60 gaat, ziet ze er duidelijk nog steeds schitterend uit.

Oude video’s terug vinden van de familie Flodder is trouwens een hele opgave, maar de DVD-box van de legendarische serie met alle 62 afleveringen is nog wel verkrijgbaar.

Lees ook  Het is officieel bewezen! Van paaseitjes val je af!

Bewezen: nu al je kerstversiering ophangen maakt je gelukkiger

Trudy moest gedwongen haar kind afstaan: ‘Baby werd tussen haar benen weggehaald’